Etusivu
Sähköinen taloushallinto säästää aikaasi 71 %

Sähköinen taloushallinto säästää aikaasi 71 %

Kokemuksiemme mukaan asiakkaille syntyy merkittävää ajansäästöä, kun he ovat siirtyneet sähköiseen taloushallintoon. Automatisoinnilla poistetaan turhia manuaalisia toimenpiteitä.

Parhaat ohjelmat ja laitteet

Parhaat ohjelmat ja laitteet

Nykyaikaisilla ja helppokäyttöisillä ohjelmilla jää aikaa keskittyä yrittämiseen. Autamme sinua ohjelmien käytössä.

Neuvomme ja tuemme asiakkaitamme

Neuvomme ja tuemme asiakkaitamme

Älä tuskaile turhaan – kilauta kaverille. Saat meiltä luotettavat ohjeet kaikkeen yrityksen taloushallintaan. Huolehdimme myös, että muun muassa viranomaisvaatimukset tulevat täytetyksi. Tuemme myös liiketoiminnassa.

Yritykselle tulosparannusta jopa 50%

Yritykselle tulosparannusta jopa 50%

Asiakkaamme saavat meiltä tukea liiketoimintansa kehittämiseen.

Talouspäällikkömme auttaa yritystäsi

Talouspäällikkömme auttaa yritystäsi

Talouspäällikkömme palvelee sinua, kun kaipaat tukea liiketoiminnallesi.

previous arrow
next arrow
Slider
tilitoimisto

Sähköinen tilitoimisto

- Keskityt ydinliiketoimintaasi

- Pysyt ajan tasalla yrityksesi tilanteesta

- Palvelu saatavilla 24/7

- Tarvittavat raportit vaivattomasti

neuvonta

Neuvonta- ja tukipalvelut

- Kirjanpito

-Työnantajan velvoitteet

- Vero- ja lakineuvonta

- Tukea Brioxin käyttöön ja liiketoimintaan

talouspaallikko

Talouspäällikön palvelut

- Välitilinpäätös

- Kassan hallinta

- Rahoitusratkaisut

- Tukihakemukset

yrityksen kehittaminen

Kehittämisen tukipalvelut

- Alkavien yritysten tukeminen

- Kannattavuus ja markkinointi

- Tehokas toimitusketju ja hankintatoimi

- Liiketoiminnan kehitysprojektit
Yrityksen kehittäminen...

Etakokous pstukiyhteys

  • fi-FI
  • English (UK)

Tietosuojaseloste

Tämä tietosuojaseloste sisältää myös henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukaisen rekisteriselosteen tiedot.

Tässä tietosuojaselosteessa kerromme, minkälaisia henkilötietoja voimme kerätä sinusta tilatessasi palveluitamme tai ottaessasi yhteyttä Vendea Oy verkkosivustomme kautta (jäljempänä yhdessä ”Palvelu”), sekä mihin tarkoituksiin voimme tällaisia tietoja käyttää. Käyttämällä Palveluamme, hyväksyt tietojesi käsittelyn tämän tietosuojaselosteen mukaisesti.

Voimme ajoittain muuttaa tätä tietosuojaselostetta julkaisemalla siitä uuden version verkossa, joten ole hyvä ja tarkista se säännöllisesti. Verkkosivuston ja liitännäisten palvelujen jatkuva käyttösi uuden version julkaisun jälkeen katsotaan muokattujen ehtojen hyväksynnäksi.

TIEDOT REKISTERISTÄ

Rekisterin nimi: Vendea Oy/Talousavain.net

Rekisterinpitäjä: Vendea Oy (Talousavain.net), PL 1, 21531 PAIMIO

Y-tunnus: 2347831-4

Yhteyshenkilö rekisteriasioissa: Kimmo Lähti, info@talousavain.net

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

Asiakastiedot ja asiakkuuksiin liittyvät tiedot

Rekisteriin kerätään seuraavat tiedot:

Yrityksen ja/ tai henkilön etu- ja sukunimi, osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero, yleisesti saatavilla olevat luokittelutiedot, ja tiedot markkinoinnin luvista ja kielloista.
Henkilöiden itsensä antamat luokittelutiedot (esimerkiksi kiinnostuksen kohteet)
IP-osoitetieto tai muu tunniste
Asiakaspalautetiedot
Tilaus-, laskutus- ja toimitustiedot
Evästäiden kautta kerättävät tiedot
Muut asiakkaan suostumuksella kerättävät tiedot.

Verkkopalvelustamme keräämämme tiedot

Tallennamme rekisteriimme tiedot, jotka olet itsetoimittanut yhteydenottolomakkeella Vendea Oy:n verkkosivuston messuosastorakentaja.fi, tai palvelun alasivujen tai ali-domainien kautta, tai sähköpostilla.

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Rekisteriä käytetään henkilötietolakia noudattaen asiakassuhteen hoitamiseen ja kehittämiseen, Palvelun tuottamiseen ja kehittämiseen, Palvelusta ja tuotteista tiedottamiseen ja viestimiseen, sekä laskuttamiseen. Verkkopalvelussa annettujen tietojen perusteella pystymme myöntämään pääsyn niihin verkkopalvelun eri osiin ja sisältöihin, joita olet itse pyytänyt.

Henkilötietojen keräämisen ja käsittelyn kautta saatamme myös lähettää sinulle kohdennettuja markkinointi- ja asiakasviestejä. Mikäli et kuitenkaan halua saada meiltä viestejä, voit milloin tahansa ilmoittaa asiasta Vendea Oy:lle.

TIETOJEN LUOVUTUS

3.1 Emme luovuta, myy tai vuokraa tietojasi kolmansille osapuolille.

Voidaksemme toimittaa Palvelua sinulle parhaalla mahdollisella tavalla, saatamme luovuttaa tietoja kanssamme samaan konserniin kuuluville yhtiöille ja yhteistyökumppaneillemme, jotka käsittelevät tietojasi ainoastaan Palvelun toimittamisen vaatimissa rajoissa. Yhteistyökumppanimme eivät käytä tietoja muihin tarkoituksiin eivätkä luovuta tietoja kolmansille osapuolille. Vendea Oy voi kuitenkin luovuttaa tietoja voimassaolevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittamissa rajoissa. Tietoja voidaan luovuttaa myös EU:n tai ETA:n ulkopuolelle mm. tietojen teknisen ylläpidon ja käsittelyn toteuttamiseksi alihankkijoidemme toimesta.

REKISTERIN SUOJAUS

Rekisteri on suojattu ulkopuolisten käytöltä. Rekisterin käyttö on suojattu henkilökohtaisin käyttäjätunnuksin ja salasanoin. Käyttäjiä sitoo salassapitovelvollisuus. Rekisteriin pääsy on ainoastaan Vendea Oy:n työntekijöillä, joiden työtehtävät edellyttävät rekisterissä olevien tietojen käsittelyä. Työntekijöitä sitoo vaitiolovelvollisuus.

EVÄSTEET

Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallentuvat automaattisesti tietokoneelle / päätelaitteelle kävijän vieraillessa eri verkkosivustoilla. Verkkopalvelumme hyödyntää evästeitä, jotta voimme tarjota palvelumme mahdollisimman käyttäjäystävällisenä ja laadukkaana.

Sivustomme käyttää Hubspot Analytics- sekä Google Analytics –ohjelmistoja (”Ohjelmistot”), kerätäkseen anonyymejä tilastoja sivuston käyttäjistä tarkoituksenaan parantaa Palvelun laatua. Ohjelmistot tallentavat muun muassa tietoja siitä, millä sivulla käyt, kuinka kauan viivyt sivustolla, mitä kautta tulit sivustolle ja mitä linkkejä klikkaat.

Mikäli et halua Palvelun saavan tietoja evästeiden avulla, voit kieltää evästeet (useimmat selainohjelmat mahdollistavat eväste-toiminnon poiskytkemisen). Huomaa kuitenkin, että tällöin Internet-sivut ja/tai Palvelu ei välttämättä toimi häiriöittä.

SOSIAALISEN MEDIAN LIITÄNNÄISET

Vendea Oy:n sivustoilla voi olla linkkejä ja yhteyksiä kolmannen osapuolen verkkosivustoihin sekä ns. sosiaalisen median liitännäisiä (esim. Facebookin yhteisöliitännäisiä). Sosiaalisen median liitännäisten käyttäminen voi lähettää tunnistettavaa tietoa kyseisille sosiaalisen median palveluntarjoajille. Liitännäisen avatessasi saatat sallia kolmansien osapuolten internetsivujen evästeiden tallentumisen tietokoneellesi, jolloin näiden hallinnoijat voivat seurata sivun käyttöä, mikäli olet kirjautunut kyseisen palveluntarjoajan sosiaaliseen mediaan. Näihin Vendea Oy:n sivustoilla ja Palvelussa oleviin kolmannen osapuolen tarjoamiin palveluihin tai kolmannen osapuolen välittämiin sovelluksiin sovelletaan kolmannen osapuolen yksityisyys-, käyttö- ja muita ehtoja. Vendea Oy:llä ei ole määräysvaltaa tällaisiin kolmansien osapuolten internetsivuihin, eikä Vendea Oy ole vastuussa mistään niillä julkaistusta materiaalista tai niiden käytöstä.

REKISTERÖIDYN OIKEUDET

Rekisteröidyllä on henkilötietolain 26 §:n mukaisesti oikeus tarkastaa häntä koskevat tiedot ja vaatia virheellisen tiedon korjaamista rekisterissä. Tarkastus- ja oikaisupyynnöt tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna tässä tietosuojaselosteessa määritellylle rekisteriasioita hoitavalle henkilölle. Tietojen tarkistusta koskevan pyynnön voi esittää myös henkilökohtaisesti Vendea Oy:lle soittamalla puhelinnumeroon 044 495 6500.

Sinulla on myös oikeus kieltää Vendea Oy:tä käsittelemästä sinua koskevia tietoja suoramarkkinointia, etämyyntiä tai mielipidetutkimusta varten ilmoittamalla siitä Vendea Oy:n rekisteriasioita hoitavalle henkilölle.

Aloita kuukauden ilmainen ohjelmiston kokeilu ALOITA ILMAINEN KOKEILU

YHTEYSTIEDOT

Talousavain.net / VENDEA OY

Y-tunnus: 2347831-4

PUH: 044 495 6500 - myös Whatsapp. Käytämme myös Skype-sovellusta sekä muita etäohjelmia.

info@talousavain.net

 

facebooklinkedintwitteryoutube

YRITYS

Palvelumme ovat saatavilla helposti ajasta ja paikasta riippumatta. Voimme tarvittaessa hoitaa yrityksesti koko taloushallinnon, tai vain osan siitä. Toimimme tarvittaessa yrityksesti ulkoistamana palvelutuottajana.

sy jasenyritys2018 suomi 150x75LKAA logo 2019 FILuotettava tilitoimisto 2020 logo transparent

TIETOA PALVELUSTA

TIETOTURVASELOSTE

PALVELUN KÄYTTÖEHDOT

Copyright © 2020 Talousavain