Blogi

Etakokous pstukiyhteys

  • fi-FI
  • English (UK)

payment

Uusi tulorekisteri astuu voimaan 1.1.2019. Tämä koskettaa erityisesti kaikkia niitä instansseja, jotka maksavat palkkoja. Palkkojen maksaja ilmoittaa reaaliaikaisesti tiedot tulorekisteriin, josta tiedot välitetään eri tiedon käyttäjille. Tietoa saavat vain ne, joilla on oikeustietoa saada eli verohallinto, kela, työttömyysvakuutusrahasto, työeläkelaitokset ja ETK. Henkilö voi myös itse nähdä omat tietonsa ja tarkistella niitä.
Mikä muuttuu?

 

Kun aloitin viime marraskuussa kevytyrittämisen, olin todella innoissani mutta minua myös tietenkin jännitti. Ennen päätöstäni minulla oli paljon mietittävää ja päätöksiä tehtävänä. Miten voin hyödyntää aiemmin hankkimaani tietoa ja

kokemusta, ja ennen kaikkea; miten tehdä itseäni enemmän tykö ja etsiä uusia toimeksiantajia? Piti myös tehdä laskelmia ja päättää tuntiveloituksesta sekä tehdä liiketoimintasuunnitelma.

Kaikki lähti liikkeelle monen sattuman kautta.

.

Yrittäjän hyvinvointi

Yrittäjän hyvinvointi on kokonaisuus. Siihen vaikuttaa moni asia. Ja jos yrittäjä voi hyvin, myös yritys voi hyvin. Hyvinvointiin sisältyy mm. kiire, stressi, liikunta, ravinto, vapaa-aika ja kaikki, mikä voi vaikuttaa jollain tasolla yleiseen terveydentilaan.

stressia

Kohtele itseäsi kuin työntekijääsi
Kukaan ei ole pomosi, sinä itse olet. Sinun pitää osata pitää taukoja kuin työntekijä. Sinun pitää huolehtia omasta terveydestä ja osata myös lähteä lomalle ja pitää välillä vapaata perheelle.

Ajanhallinta
Kun ajanhallinta on kunnossa, vältyt stressiltä.

Haluaisitko ryhtyä yrittäjäksi? Me autamme sinua!

Talousavain.net kuva blogiin
 
Oletko haaveillut omasta yrityksestä? Onko toimiva liikeidea valmiina, mutta et oikein hallitse kirjanpidollisia toimenpiteitä? Tarvitsetko talouspäällikön tukea tai neuvoja markkinointiin?
 
Tarjoamme tätä kaikkea ja enemmänkin, kun liityt Talousavaimen asiakkaaksi!
 
Kevytyrittäjyys on hiljalleen nousussa oleva yrittäjyyden muoto.  Voit tehdä töitä kotoa käsin ja tarjota palvelua yrityksille joko kertaluontoisesti tai vakituisesti. Voit toteuttaa unelmaasi tekemällä juuri sitä mitä itse haluat. Kuulostaako liian hyvältä ollakseen totta?
 
Talousavain tarjoaa talouspäällikön tukea myös kevytyrittäjille, jotka haluavat toteuttaa omia taitojaan ja kykyjään, mutta tarvitsevat apua kirjanpidossa ja muissa laskennallisissa asioissa. Saat meiltä kokonaisvaltaisen taloushallinnon palvelukokonaisuuden, joka kattaa mm.
 
• Sähköisen tilitoimiston
• Neuvonnan ja opastuksen
• Talouspäällikön tukipalvelut
• Liiketoiminnan kehittämisen tukipalvelut
 
Palvelumme ovat helposti ajasta ja paikasta riippumatta saatavilla. Voimme tarvittaessa hoitaa yrityksesi koko taloushallinnon tai vain osan siitä. Toimimme tarvittaessa yrityksesi ulkoistamana palvelutuottajana.
 
Oman tehokkaan verkostomme avulla voimme tarjota sinulle myös lakineuvonnan syvempiä palveluita sekä mm. tukea markkinointiin ja myynnin edistämiseen.
 
Yrittäjä tai yrittämisestä haaveileva - ota rohkeasti yhteyttä ja liity asiakkaaksemme!
 

Terveisin,
Talousavaimen tiimi

 

Aloita kuukauden ilmainen ohjelmiston kokeilu ALOITA ILMAINEN KOKEILU