Blogi

Etakokous pstukiyhteys

  • fi-FI
  • English (UK)

 

Yrityksen kirjanpitoon kuuluu monia tärkeitä tehtävä; laskutus, laskujen maksu, tilausten lähetys, palkanlaskenta, kirjanpito, työnantaja- ja veroilmoitusten laadinta ja paljon muuta. Osa tehtävistä on lakisääteisiä ja pakollisia.
Nämä asiat voidaan tänä päivänä hoitaa vähemmällä työllä  säästäen samalla aikaa ja rahaa siirtyllä sähköiseen taloushallintoon.

Yrityksen siirtyessä sähköiseen taloushallintoon merkitsee vain kirjanpidon automatisointia ja sähköisten kanavien hyödyntämistä.
Toiminta tehostuu ja kustannukset laskee, lisäksi sähkiseen taloushallintoon siirtyminen mahdollistaa koko yrityksen toimintojen
joustavan hallinnan ja kehittymisen, ja tiedot ovat aina ajantasalla

.save time

 

Sähköinen taloushallinta on tehokas avuvaline yrityksen johdolle, sen avulla voi seurata realiaikaisesti tuottoja ja kuluja, sekä seurata vaikkapa myynnin tehokkuutta.

Sähköinen taloushallinto on nykyaikainen tapa toimia, yli 70% yrityksistä käyttää jo verkkolaskutusta.

Sähköisen taloushallinnon ja verkkolaskutuksen ansiosta kirjanpito automatisoituu, tämän ansiosta säässtyy aikaa vaivaa ja rahaa. Suurimmat hyödyt verkkolaskutuksesta saa kun ne yhdistetään johonkin taloushallinnon järjestelmään.

Sähköinen taloushallinto on monipuolinen kokonaisuus, joka pitää sisällään n mm. laskujen hyvksymisen sähköisesti, maksuliikenteen sähköisen hoitamisen, viranomais ilmoitusten sähkösen lähettämisen ja paljon muuta. Sähköinen taloushallinto on tehokasta kirjanpidon automaatisointia joka säästää aikaa, vaivaa ja rahaa.

Sähköinen kirjanpito on järkevä kokonaisuus joka varmistaa, että kaikki tulee hoidettua aikanaan ja yrittäjä voi paremmin keskittyä yrityksen johtamiseen ja kehittymiseen.

KATSO MITEN PALJON SÄÄSTÄT AIKAA JA RAHAA VUOSITASOLLA

 

Aloita kuukauden ilmainen ohjelmiston kokeilu ALOITA ILMAINEN KOKEILU

YHTEYSTIEDOT

Talousavain.net / VENDEA OY

Y-tunnus: 2347831-4

PUH: 044 495 6500 - myös Whatsapp

info@talousavain.net

 

facebooklinkedintwitteryoutube

YRITYS

Palvelumme ovat saatavilla helposti ajasta ja paikasta riippumatta. Voimme tarvittaessa hoitaa yrityksesti koko taloushallinnon, tai vain osan siitä. Toimimme tarvittaessa yrityksesti ulkoistamana palvelutuottajana.

sy jasenyritys2018 suomi 150x75LKAA logo 2019 FILuotettava tilitoimisto 2020 logo transparent

TIETOA PALVELUSTA

TIETOTURVASELOSTE

PALVELUN KÄYTTÖEHDOT

Copyright © 2020 Talousavain