Blogi

Etakokous pstukiyhteys

  • fi-FI
  • English (UK)

 

Aika – aika on tärkein asia elämässämme. Kukaan meistä ei saa aikaa lisää. Sitä on meille tarjolla vain rajattu määrä. Siksi se on käytössä olevista resursseistammme ehkä rajoittavin. Et voi saada sitä lisää. Voit vain valita mihin keskityt ja käytät saamasi ajan. Lopeta turhien toimenpiteiden suorittaminen ja keskitä oma aikasi siihen missä olet hyvä. Näin saat itsellesi enemmän aikaa tärkeään ja näin paremman tuloksen!

aikaSähköisen taloushallinnon avulla karsit turhat työvaiheet. Sähköinen kuitti tai muut tosite kiertää talousohjelmaan helposti ja sähköisestä arkistosta löydät sen aina kun tarvitset. Palkanlaskenta ohjelmasta palkan maksu voidaan siirtää sähköisesti pankkiin ja  palkkalaskelma odottaa sinua sähköisessä tietoturvallisessa palkka kansiossa kun sitä tarvitset.

Arvonlisä verot, muut verot  tai  velvoitteet saadaan laskettua automaattisesti ja siirrettyä sähköisen kirjanpidon kautta suoraan maksuun. Ja sen jälkeen turvallisesti sähköiseen kirjanpidon tai palkanlaskennan arkistoon. Turhat manuaaliset tositteiden ja muiden tietojen syötöt karsitaan ja näin virheiden riski vähenee. Sähköinen taloushallinto pitää sinut helposti ja vaivatta ajantasalla yrityksesi taloudellisesta tilanteesta. Kirjanpidon tiedot käsitellään sähköisesti yhdessä sinun ja kirjanpitäjän välillä. Voit seurata helposti sen, että kaikki yrityksesi velvoitteet on suoritettu. Yksinkertaisesti sähköinen taloushallinto säästää aikaa, vaivaa ja kustannuksia. Älä siis hukkaa enää yhtään minuuttia tuosta arvokkaimmasta resurssistasi vaan  aloita sähköisen taloushallinon mahdollisuuksien hyödyntäminen heti.

 

Aloita kuukauden ilmainen ohjelmiston kokeilu ALOITA ILMAINEN KOKEILU

YHTEYSTIEDOT

Talousavain.net / VENDEA OY

Y-tunnus: 2347831-4

PUH: 044 495 6500 - myös Whatsapp

info@talousavain.net

 

facebooklinkedintwitteryoutube

YRITYS

Palvelumme ovat saatavilla helposti ajasta ja paikasta riippumatta. Voimme tarvittaessa hoitaa yrityksesti koko taloushallinnon, tai vain osan siitä. Toimimme tarvittaessa yrityksesti ulkoistamana palvelutuottajana.

sy jasenyritys2018 suomi 150x75LKAA logo 2019 FILuotettava tilitoimisto 2020 logo transparent

TIETOA PALVELUSTA

TIETOTURVASELOSTE

PALVELUN KÄYTTÖEHDOT

Copyright © 2020 Talousavain