Blogi

Etakokous pstukiyhteys

  • fi-FI
  • English (UK)

Liiketoiminnan tavoitteena on tuloksen tekeminen. Aina se ei ole helppoa ja liiketoiminta voi jäädä junnaamaan paikoilleen. Ei synny kunno tulosta vaikka yritys on kova. Ehkä kilpailu on myös entistä tiukempaa ja yritys ei saa tarpeeksi tilauksia. Pitäisi uudistua ja kehittyä, koska muuten yrityksen tuloskehitys on ainakin pidemmällä ajalla vaarassa heikentyä. Mutta aina ei yrittäjän energia tähän riitä. Tai ei ole oikein selkeää ajatusta siitä mistä lähteä liikkeella ja miten aloittaa. Moni yrittäjä on myös hyvin yksin yrityksessä, vailla sopivaa sparrauskumppania! Ei ole kaveria keneltä voisi kysyä neuvoja tai opastusta kun siihen on tarvetta. Ongelmien parissa puurretaan yksin ja mahdollisuudet jäävät huomaamatta. Toisen on helpompi sivusta nähdä se mitä pitäisi tehdä.

Me tarjoamme sinulle yrittäjä vahvan tuen ja konkreettisia neuvoja, siitä miten liiketoimintasi potentiaali voidaan hyödyntää, maksimaalisesti. Saat meiltä selkeitä neuvoja sekä opastusta, siitä mistä lähteä liikkeelle ja mitä tehdä.

Alla muutamia kysymyksiä, joiden avulla voit itsekin arvioida liiketoimintasi kehitystarpeita:

Money

- Yritykselläsi on selkeä visio ja strategia selkeän toimenpide suunnitelman kera ja tämän edistystymistä myös seurataan?
- Toimitusketjun ja logistiikan merkitys on tiedostettu ja sen tehokkuuden kehittämiseen panostetaan?

- Tehdyt investoinnit perustuvat kunnollisiin kannattavuuslaskelmiin?
- Yrityksen toimintojen tuotama lisäarvo asiakkaille ymmärretään, sekä niiden tehokkuutta seuraataan?
- Yritys ymmärtää eri tuotteiden ja palvelujen rahallisen arvon yrityksen koko tulokselle?

Yrityksen ympärillä tapahtuu jatkuvasti muutoksia.

Siksi on yrityksien oltava itsekin hereillä ja valmis muuttumaan. Ota yhteyttä ja  voimme yhdessä miettiä keinot liiketoimintasi tuloksen maksimointiin ja pohtia onko yhteistyölle tässä suhteessa tarvetta. Tarjoamme ensimmäisen keskustelun sinulle täysin maksuttomasti ilman suurempia sitoumuksia!

Aloita kuukauden ilmainen ohjelmiston kokeilu ALOITA ILMAINEN KOKEILU

YHTEYSTIEDOT

Talousavain.net / VENDEA OY

Y-tunnus: 2347831-4

PUH: 044 495 6500 - myös Whatsapp

info@talousavain.net

 

facebooklinkedintwitteryoutube

YRITYS

Palvelumme ovat saatavilla helposti ajasta ja paikasta riippumatta. Voimme tarvittaessa hoitaa yrityksesti koko taloushallinnon, tai vain osan siitä. Toimimme tarvittaessa yrityksesti ulkoistamana palvelutuottajana.

sy jasenyritys2018 suomi 150x75LKAA logo 2019 FILuotettava tilitoimisto 2020 logo transparent

TIETOA PALVELUSTA

TIETOTURVASELOSTE

PALVELUN KÄYTTÖEHDOT

Copyright © 2020 Talousavain