Ohjelmat ja laitteet

Etakokous pstukiyhteys

  • fi-FI
  • English (UK)

Me autamme sinua valitsemaan oikeat työkalut käyttöösi. Alla muutamia esimerkkejä ratkaisuista.

BrioxBriox helpottaa yrityksesi työskentelyä sekä tilitoimiston ja yrittäjän yhteistyötä.

Tilaa ilmainen kokeilu


iZettle - Tee fiksua kauppaa

Työkaluja yrityksesi tueksi

iZettleltä saat kaiken tarvitsemasi yhdestä paikasta: työkalut maksujen vastaanottamiseen, tuotevalikoiman hallintaan ja toiminnan kehittämiseen. iZettle E‑commercen avulla aloitat myynnin helposti myös verkossa. Voit pyörittää yritystoimintaasi mistä tahansa käsin ja näet kaiken myynnin ja myytävät tuotteet samasta paikasta.

Luo tili (ilmaiseksi), lataa kassasovellus ja osta iZettle Reader – muuta et tarvitse. Unohda sitovat sopimukset ja piilokulut.

 

Holvi - yrittäjien suunnittelema yritystili

HolviCertifiedPartner LogoSiinä on maksuominaisuuksien lisäksi kaikki mitä tarvitset, kirjanpidosta laskutukseen – yhdellä tilillä, helposti ja näppärästi.

Olemma Holvin sertifioitu yhteistyökumppani. Lue lisää Holvin sivuilta. Rekisteröi tili tästä ja hyödynnä asiakasetumme (3 kk kokeiluetu).

 

Lue lisää


Luovu – sähköinen matkalaskujärjestelmä

luovuLuovun avulla teet vaivattomasti ja nopeasti sähköisen matkalaskun, kuvaat kuitit matkalaskun liitteeksi ja lähetät laskun eteenpäin hyväksytettäväksi tai kirjanpitäjällesi. Voit käyttää Luovu-mobiilisovellusta ollessasi tien päällä ja verkkopalvelua ollessasi tietokoneella tai molempia yhdessä. Lataa Luovun matkalaskujärjestelmä käyttöösi ja saat ilmaisen kokeilukuukauden kokeaksesi, kuinka vaivaton ja yksinkertainen palvelu onkaan. Käyttöönotto ei sido sinua mihinkään.

Lue lisää


Helppoa palkanmaksua verkossa ja mobiilissa

palkkaus logoPalkkaus.fi-palvelulla voit maksaa ja saada palkkaa helposti ja luotettavasti. Autamme sinua palkanmaksussa ja hoidamme myös koko palkkahallinnon palveluna niin halutessasi. Keskity liiketoiminnan kehittämiseen ja anna meidän hoitaa palkanmaksu puolestasi.

Lue lisää