Ohjelmat ja laitteet

Etakokous pstukiyhteys

  • fi-FI
  • English (UK)

Me autamme sinua valitsemaan oikeat työkalut käyttöösi. Alla muutamia esimerkkejä ratkaisuista.

BrioxBriox helpottaa yrityksesi työskentelyä sekä tilitoimiston ja yrittäjän yhteistyötä.

Tilaa ilmainen kokeilu


iZettle - Tee fiksua kauppaa

Työkaluja yrityksesi tueksi

iZettleltä saat kaiken tarvitsemasi yhdestä paikasta: työkalut maksujen vastaanottamiseen, tuotevalikoiman hallintaan ja toiminnan kehittämiseen. iZettle E‑commercen avulla aloitat myynnin helposti myös verkossa. Voit pyörittää yritystoimintaasi mistä tahansa käsin ja näet kaiken myynnin ja myytävät tuotteet samasta paikasta.

Luo tili (ilmaiseksi), lataa kassasovellus ja osta iZettle Reader – muuta et tarvitse. Unohda sitovat sopimukset ja piilokulut.

 

Netvisor

Älykäs taloushallinto ja palkat yhdessä.

Yksi järjestelmä taloushallintoon, laskutukseen, ostolaskujen käsittelyyn ja palkanlaskentaan, joka on laajennettavissa tarvittavilla lisäpalveluilla sekä kolmannen osapuolen ohjelmistoilla.

NV automatisoitu taloushallinto vaaka 2042x500 blueLuovu – sähköinen matkalaskujärjestelmä

luovuLuovun avulla teet vaivattomasti ja nopeasti sähköisen matkalaskun, kuvaat kuitit matkalaskun liitteeksi ja lähetät laskun eteenpäin hyväksytettäväksi tai kirjanpitäjällesi. Voit käyttää Luovu-mobiilisovellusta ollessasi tien päällä ja verkkopalvelua ollessasi tietokoneella tai molempia yhdessä. Lataa Luovun matkalaskujärjestelmä käyttöösi ja saat ilmaisen kokeilukuukauden kokeaksesi, kuinka vaivaton ja yksinkertainen palvelu onkaan. Käyttöönotto ei sido sinua mihinkään.

Lue lisää


Helppoa palkanmaksua verkossa ja mobiilissa

palkkaus logoPalkkaus.fi-palvelulla voit maksaa ja saada palkkaa helposti ja luotettavasti. Autamme sinua palkanmaksussa ja hoidamme myös koko palkkahallinnon palveluna niin halutessasi. Keskity liiketoiminnan kehittämiseen ja anna meidän hoitaa palkanmaksu puolestasi.

Lue lisää

 

HolviCertifiedPartner Logo

YHTEYSTIEDOT

Talousavain.net / VENDEA OY

Y-tunnus: 2347831-4

PUH: 044 495 6500 - myös Whatsapp. Käytämme myös Skype-sovellusta sekä muita etäohjelmia kuten Solki.live

info@talousavain.net

 

facebooklinkedintwitteryoutube

YRITYS

Palvelumme ovat saatavilla helposti ajasta ja paikasta riippumatta. Voimme tarvittaessa hoitaa yrityksesti koko taloushallinnon, tai vain osan siitä. Toimimme tarvittaessa yrityksesti ulkoistamana palvelutuottajana.

sy jasenyritys2018 suomi 150x75LKAA logo 2019 FILuotettava tilitoimisto 2020 logo transparent

TIETOA PALVELUSTA

TIETOTURVASELOSTE

PALVELUN KÄYTTÖEHDOT

Copyright © 2020 Talousavain