Uutisia

Etakokous pstukiyhteys

  • fi-FI
  • English (UK)

Suomen taloudellinen tilanne muuttui hyvin nopeasti virusepidemiasta johtuen. Talousavain.net palvelee asiakkaitaan jo vuosien kokemuksella sähköisesti ja näin osaltamme toimimme jo ennestään turvallisuus- sekä ympäristöseikat huomioiden. Autamme sinua myös sähköisten toimintamallien käytössä, jos sille on tarvetta. Tämä virus ei siirry sähköisesti, joten nyt viimeistään kannattaa ottaa käyttöön sähköinen taloushallinto ja oikeanlaiset työkalut.

Suomen valtio ja viranomaiset ovat käynnistäneet merkittäviä toimia, jotta taloudelliset vaikutukset epidemiasta olisivat mahdollisimman pienet. Me autamme sinua vaikeassa tilanteessa!

Päähuomio kannattaa nyt kiinnittää erityisesti yrityksen kassavirtaan. Mitkä ovat sopeutumiskeinot kulujen osalta? Entäpä maksuehdot myynneissä ja ostoissa? Myös mahdollisten saatavarahoitusten hyödyntäminen tulee ottaa mietintään. Yleisesti etukäteen neuvottelemalla saa paremman tuloksen.

Kassavirtalaskelman merkitys on nyt erityisen tärkeää. Voimme tehdä kassavirta-analyysin yrityksen tilanteen selvittämiseksi. Tärkeää on myös nyt kirjanpidon nopea päivitys ja sähköinen kirjanpito on tässä erityisen hyödyllinen. Meiltä löydät sopivat työkalut helposti ja nopeasti!

 Julkisen tahon erityiset tuki ja rahoitusmahdollisuudet:

- Verotus: Katsotaan, ettei makseta liikaa ennakkoveroja. Verottaja antaa myös lisäaikaa ilmoituksiin, maksuihin ja joustaa vaikeassa tilanteessa. Voimme hakea muutokset asiakkaillemme suoraan omaverosta. 25.3. avautuu verottajalla helpotetuin ehdoin saatavat maksujärjestelyt. Katso lisää Verohallinnon sivuilta: https://www.vero.fi/tietoa-verohallinnosta/uutishuone/korona/

- Ely-keskukset tukevat yrityksiä (myös toiminimiä) toiminnan kehittämisessä. 31.3 avautuvat yrityksen erityisrahoituksen avustus- ja tukihakemukset. Tuki on suunnattu erityisesti yrityksille, joissa on 1-5 työsuhteista työntekijää. Myös toiminimet ovat mukana. Oheisesta linkistä lisää tietoa: http://www.ely-keskus.fi/web/ely/poikkeusrahoitus

- Business Finland on avannut koronaepidemian vuoksi erityisen tukiprojektin, jonka tavoitteena on avustaa yrityksiä uuden liiketoiminnan suunnittelussa sekä toteutuksessa. Tuet ovat suunnattu yli 5 henkilöä työllistäville yrityksille, mutta hakemuksia voi muutkin tehdä. Me autamme hakemuksen tekemisessä. Katso lisää Business Finlandin sivuilta: https://www.businessfinland.fi/suomalaisille-asiakkaille/koronavirus/

- Yksinyrittäjille on ohjattua tukea kuntien elinkeinotyöntekijöiden kautta. Tuki kohdistuu erityisesti vuokran ja muiden kiinteiden kulujen kattamiseen tilanteessa, jossa tulot pudonneet koronasta johtuen. Yrittäjä on oikeutettu myös työttömyystukeen. Haku avautuu vähän myöhemmin, tässä lisää tietoa: https://tem.fi/artikkeli/-/asset_publisher/yksinyrittajille-2000-euron-toimintatuki-koronavirustilanteessa-haku-avautuu-mahdollisimman-pian

- Pankit joustavat nyt luoton maksuissa ja antavat myös lisärahoitusta. Finnvera on tukemassa vakuuksien osalta eli Finnvera takaa - pankit jakaa, kuten valtiovaltakin totesi. Käsittelyaika vaihtelee.

Tärkeintä on hakea tukea ja apua - vaikea tilanne koskettaa meitä kaikkia. Yhdessä tästä selvitään ja vaikka fyysistä etäisyyttä nyt suositaan, panostetaan sähköiseen yhdessä tekemiseen!

help 1013700 640

Tarjoamme nyt asiakkaillemme lisää ohjelmistovalikoimaa Brioxin lisäksi. Olemme Netvisor partner tilitoimisto ja osaaja.

Autamme yrityksesi nopeasti ja varmasti liikkeelle. Lue lisää ohjelmistot- sivuiltamme.

NV sertifioitu partner pysty 521x1250

 

Palkanmaksu.jpg

Talousavain.net luo asiakkailleen helppoja ja toimivia sähköisiä ratkaisuja. Ohjelmamme mahdollistavat sekä itsenäisen että ulkoistetun palkan maksamisen. Näin voit valita omalle yrityksellesi toimivimman ratkaisun ja tehdä vaikkapa itse enemmän niin halutessasi tai antaa meidän hoitaa ihan kaikki palkanmaksuun liittyvä.

Asiakkaanamme saat aina neuvoja ja opastusta tarpeen mukaan. Myös tarvittavat ilmoitukset tulee hoidettua. Lue lisää palkanmaksupalvelustamme täältä.

logo

Nyt voit lopettaa turhan ajankäytön ja kuittien etsinnän. Ota käyttöön sähköiset matkalaskut ja nappaa kuitit talteen nopeasti matkapuhelimella. Luovu.com -palvelun avulla. Sovellus on nyt täysin integroitu Brioxiin ja näin voidaan tehokkaasti hoitaa kaikki tarpeellinen.

Ota yhteyttä niin katsotaan tehokas malli yrityksellesi. Lue lisää täältä.

Luovu tarjous

Aloita kuukauden ilmainen ohjelmiston kokeilu ALOITA ILMAINEN KOKEILU

YHTEYSTIEDOT

Talousavain.net / VENDEA OY

Y-tunnus: 2347831-4

PUH: 044 495 6500 - myös Whatsapp. Käytämme myös Skype-sovellusta sekä muita etäohjelmia.

info@talousavain.net

 

facebooklinkedintwitteryoutube

YRITYS

Palvelumme ovat saatavilla helposti ajasta ja paikasta riippumatta. Voimme tarvittaessa hoitaa yrityksesti koko taloushallinnon, tai vain osan siitä. Toimimme tarvittaessa yrityksesti ulkoistamana palvelutuottajana.

sy jasenyritys2018 suomi 150x75LKAA logo 2019 FILuotettava tilitoimisto 2020 logo transparent

TIETOA PALVELUSTA

TIETOTURVASELOSTE

PALVELUN KÄYTTÖEHDOT

Copyright © 2020 Talousavain