Uutisia

Etakokous pstukiyhteys

  • fi-FI
  • English (UK)

Talousavain.net tarjoaa helpon tavan yritystoiminnan aloittamiseen. Ryhdy kevytyrittäjäksi avullamme! Olemme lanseeranneet käyttöösi uuden helpon sähköisen kevyt-yrittäjä-palvelun.

Perustamme yhdessä sinulle toiminimen ja saat y-tunnuksen helposti. Maksat vain kaupparekisterin rekisteröintimaksun (huom. vähennyskelpoinen kulu) ja pääset aloittamaan liiketoiminnan.

Hoidamme yrityksesi taloushallinnon ja saat helpon laskutuspalvelun käyttöösi. Voit itse keskittyä oman palvelun tuottamiseen ja me hoidamme kaiken muun. Palvelumme avulla voit vähentää ALV:t ja hyödyntää yrittäjävähennyksen, joten säästät merkittävästi verrattuna erilaisiin laskutuspalveluihin. Myös laskutuspalvelun kautta toimivat ovat nykytulkinnan mukaisesti yrittäjiä, joten kannattaa valita helpoin ja kustannustehokkain ratkaisu.

Voit kokeilla sähköisiä palvelujamme ensimmäisen kuukauden ilman veloitusta tyytyväisyystakuulla. Sen jälkeenkään et maksa turhasta vaan säästät aikaa, vaivaa ja rahaa! Ota yhteyttä!

kirjanpito

Aloita kuukauden ilmainen ohjelmiston kokeilu ALOITA ILMAINEN KOKEILU

YHTEYSTIEDOT

Talousavain.net / VENDEA OY

Y-tunnus: 2347831-4

PUH: 044 495 6500 - myös Whatsapp. Käytämme myös Skype-sovellusta sekä muita etäohjelmia kuten Solki.live

info@talousavain.net

 

facebooklinkedintwitteryoutube

YRITYS

Palvelumme ovat saatavilla helposti ajasta ja paikasta riippumatta. Voimme tarvittaessa hoitaa yrityksesti koko taloushallinnon, tai vain osan siitä. Toimimme tarvittaessa yrityksesti ulkoistamana palvelutuottajana.

sy jasenyritys2018 suomi 150x75LKAA logo 2019 FILuotettava tilitoimisto 2020 logo transparent

TIETOA PALVELUSTA

TIETOTURVASELOSTE

PALVELUN KÄYTTÖEHDOT

Copyright © 2020 Talousavain