AvainAreena-verkostoitumistapahtumat

AvainAreena-tapahtumissa rakennetaan yhdessä verkostoja ja osaamista

AvainAreena on tilitoimisto Talousavaimen tuottama uusi verkostoitumis- ja koulutustapahtumakonsepti. AvainAreena-tapahtumien tavoitteena on auttaa pk-yrittäjiä solmimaan uusia kontakteja ja kehittämään taloushallinnon osaamistaan.

– Tapahtumakonseptin taustalla on Tiliavaimelle tärkeät arvot: yhdessä tekeminen, yhdessä oppiminen ja yhdessä onnistuminen, kertoo Talousavaimen toimitusjohtaja Kimmo Lähti.

– Tiimillämme on valtavasti arvokasta tietoa ja vahvaa koulutusosaamista, jonka haluamme tarjota yrittäjien ja pk-yritysten käyttöön. Lisäksi kaikki tiedämme, että verkostot ja ihmisten välinen yhteydenpito ovat liiketoiminnalle valtavan arvokkaita. AvainAreenan kaltaisia verkostoitumistapahtumia tarvitaan, jotta arjen keskellä tulee varattua aikaa ihmisten tapaamiseen ja oman osaamisen kehittämiseen, Lähti jatkaa.

AvainAreena-tapahtumat sisältävät yrityksille ja yrittäjille mahdollisuuksia esittäytyä ja verkostoitua. Lisäksi ohjelmaan kuuluu Talousavaimen ja ulkopuolisten asiantuntijoiden puheenvuoroja taloushallinnon ja talouden johtamisen ajankohtaisista asioista.

Avoimet ovet

AvainAreenat ovat kaikille yrityksille ja yrittäjille avoimia koulutus-, esittäytymis- ja verkostoitumistilaisuuksia. Tapahtumaan voi aina osallistua etäyhteyksilla – ja mahdollisuuksien mukaan kokoonnumme silloin tällöin myös saman pöydän ääreen.

Tulevista AvainAreenoista tiedotamme sivustollamme, somekanavissamme ja sähköpostilla. Areenalla tavataan!