Palvelut

Saat meiltä kokonaisvaltaisen taloushallinnon palvelukokonaisuuden, joka kattaa muun muassa: Sähköisen tilitoimiston, Neuvonnan ja opastuksen, Talouspäällikön tukipalvelut, Liiketoiminnan kehittämisen tukipalvelut. Palvelumme ovat saatavilla helposti ajasta ja paikasta riippumatta. Voimme tarvittaessa hoitaa yrityksesti koko taloushallinnon tai vain osan siitä. Toimimme tarvittaessa yrityksesi ulkoistamana palveluntuottajana. Oman tehokkaan verkostomme avulla voimme tarjota sinulle myös lakineuvonnan syvempiä palveluita sekä muun muassa tukea markkinointiin ja myynnin edistämiseen. Kauttamme saat myös toimivat sähköiset ohjelmat ja ratkaisut.

Kirjanpito

Kirjanpito

Kirjanpito on tietojärjestelmä, jossa ylläpidetään tietoa yrityksen tai yhteisön taloudellisesta toiminnasta ja tilasta yksittäisen liiketapahtuman tarkkuudella. Kirjanpidolla tarkoitetaan myös tapahtumien kirjaamista kirjanpitoon ja muita siihen liittyviä toimintoja.

Lue lisää

Palkanlaskenta

Palkkaus.fi -palvelulla voit maksaa ja saada palkkaa helposti ja luotettavasti. Autamme sinua palkanmaksussa ja hoidamme myös koko palkkahallinnon palveluna niin halutessasi.

Lue lisää

Talouspäällikön palvelut

Haluatko yrityksellesi tarkan kassaennusteen ja välitilinpäätöksen? Entä säännöllisen talousraportoinnin? Haluatko kumppanin liiketoiminnan kasvun ja kehityksen tueksi?

Lue lisää

Yrityksen neuvonta

Kun tarvitset osaavia neuvoja, saat ne helposti ja vaivatta meiltä. Autamme myös sinua, jos tarvitset tukea ja apua yrityksen asioiden hoitamisessa esim. kiireen tai sairauden johdosta. Asiakkaanamme et jää yksin.

Lue lisää
Sähköinen Taloushallinto

Sähköinen taloushallinto

Toimiva ja laadukas taloushallintomme auttaa yrittäjää keskittymään olennaiseen. Sähköinen kirjanpitomme pitää yrittäjän kartalla yrityksensä tilasta ja kehityksestä. Huolehdimme yrityksen taloushallinnon velvoitteet ajallaan kuntoon.

Lue lisää