Netvisor

Älykäs taloushallinto ja palkat yhdessä

Yksi järjestelmä taloushallintoon, laskutukseen, ostolaskujen käsittelyyn ja palkanlaskentaan, joka on laajennettavissa tarvittavilla lisäpalveluilla sekä kolmannen osapuolen ohjelmistoilla.

Netvisor – edistyksellinen taloushallinnon järjestelmä

Netvisor – saat yrityksesi asiat hallintaan ja säästät aikaa sekä vaivaa!

Netvisorin avulla keskityt olennaiseen.

Älykäs Taloushallinto – kokeile sinäkin.

Netvisor on edistyksellinen ja  kotimainen taloushallinnon järjestelmä, joka sopii keskisuurten ja myös pienempien  yritysten toimintaan. Se sisältää kaiken laskutuksesta, ostolaskun maksamisesta palkanlaskentaan ja matkalaskuista raportointiin.

Ajasta ja paikasta riippumatta. 100 % verkossa

Netvisoria toimii suoraan koneen selaimella, jolloin käytössä on aina ohjelmiston uusin versio, eikä vaivalloisia päivityksiä tarvita. Netvisorin mobiiliapplikaation kautta yrityksen asiat hoituvat helposti myös liikkeellä ollessa.

Pilvipalvelun kaikki data säilytetään palvelimilla Suomessa, ja näin tietoturva on erinomaisella tasolla.

Automatisoi laskutus ja kirjanpito helposti

Taloushallinnon automaatiolla voi säästää tuntuvasti aikaa. Laskujen lähettämisen ja muiden rutiinitehtävien automatisointi vapauttaa aikaa olennaiseen.

Netvisor muokkautuu yrityksen tarpeisiin ja mahdollistaa sekä kevyemmän että kokonaisvaltaisemman taloushallinnon automatisoinnin. Ohjelmassa on monipuoliset integrointimahdollisuudet esimerkiksi verkkokauppaan tai varastointiohjelmaan. Näin se on kokonaisvaltainen toiminnanohjausjärjestelmä, jossa kaikki oleellinen tieto on helposti saatavilla yhdestä paikasta.

Seuraa yrityksesi taloutta reaaliaikaisesti Netvisorin avulla

Ajankohtainen tieto on olennainen päätösten perusta. Netvisorissa kaikki yritykselle tärkeät luvut ovat aina saatavilla reaaliaikaisesti.

Poraudu tietoon

Näe lukujen taakse. Pääset porautumaan kerroksittain tuloslaskelmalta tai kustannuspaikoilta aina yksittäiselle tositteelle asti.

Etusivun näkymän saa muokattua mieleisekseen niin, että tärkeimmät tiedot ovat nähtävissä yhdellä vilkaisulla vaikkapa tien päällä. Järjestelmästä saa myös ajettua näppärästi ulos erilaisia raportteja.

Netvisorissa tietoa on myös helppo jakaa reaaliajassa eri osapuolten välillä. Työntekijät voivat esimerkiksi syöttää kuitit ja hyväksyä ostolaskut suoraan järjestelmään, josta ne siirtyvät automaattisesti kirjanpitoon.

Huolehdi yrityksen kassavirrasta ilman yllätyksiä

Graafinen ennuste kerää tiedon saatavista, maksuista sekä kassasta. Tiedät aina yrityksesi maksutilanteen ja lähitulevaisuuden kassavirran.

Me autamme sinua ottamaan täyden hyödyn Netvisorista!