Oletko haaveillut omasta yrityksestä?

Haluaisitko ryhtyä yrittäjäksi? Me autamme sinua!

Oletko haaveillut omasta yrityksestä? Onko toimiva liikeidea valmiina, mutta et oikein hallitse kirjanpidollisia toimenpiteitä? Tarvitsetko talouspäällikön tukea tai neuvoja markkinointiin?
 
Tarjoamme tätä kaikkea ja enemmänkin, kun liityt Talousavaimen asiakkaaksi!
 
Kevytyrittäjyys on hiljalleen nousussa oleva yrittäjyyden muoto.  Voit tehdä töitä kotoa käsin ja tarjota palvelua yrityksille joko kertaluontoisesti tai vakituisesti. Voit toteuttaa unelmaasi tekemällä juuri sitä mitä itse haluat. Kuulostaako liian hyvältä ollakseen totta?
 
Talousavain tarjoaa talouspäällikön tukea myös kevytyrittäjille, jotka haluavat toteuttaa omia taitojaan ja kykyjään, mutta tarvitsevat apua kirjanpidossa ja muissa laskennallisissa asioissa. Saat meiltä kokonaisvaltaisen taloushallinnon palvelukokonaisuuden, joka kattaa mm.
 
• Sähköisen tilitoimiston
• Neuvonnan ja opastuksen
• Talouspäällikön tukipalvelut
• Liiketoiminnan kehittämisen tukipalvelut
 
Palvelumme ovat helposti ajasta ja paikasta riippumatta saatavilla. Voimme tarvittaessa hoitaa yrityksesi koko taloushallinnon tai vain osan siitä. Toimimme tarvittaessa yrityksesi ulkoistamana palvelutuottajana.
 
Oman tehokkaan verkostomme avulla voimme tarjota sinulle myös lakineuvonnan syvempiä palveluita sekä mm. tukea markkinointiin ja myynnin edistämiseen.
 
Yrittäjä tai yrittämisestä haaveileva – ota rohkeasti yhteyttä ja liity asiakkaaksemme!
 

Terveisin,
Talousavaimen tiimi