Parempi tulos taloustiedolla

Talousavain.net tarjoaa lisää tukea yrityksien talousohjaukseen. Saat meiltä asiakkaanamme käyttöösi myös Finadeckin kattavan ohjelmistopaketin, jolla voi budjetoida, seurata, johtaa, ennakoida, rahoittaa ja kehittää liiketoimintaa helposti ja kustannustehokkaasti.

Raportointiohjelmisto on suunniteltu yrityksen taloutta ja liiketoimintaa koskevan datan, kuten yrityksen tunnuslukujen ja kassavirtojen toteutumien visuaaliseen raportointiin. Raportoinnin ohjelmisto sisältää muun muassa helppokäyttöisen ja räätälöitävän BI-dashboardin sekä dimensioiden seurantaan suunnitellun dashboardin.

Talousjohtamisen ohjelmisto on suunniteltu helpottamaan yritystä myös budjetoinnissa, investointien suunnittelussa, rahoitusrakenteen- ja kassanhallinnassa sekä rahoituksen haussa. Taseen investointi- ja divestointisuunnitelmien työkalut sekä poisto- ja lainalaskurit mahdollistavat sen, että kassavirtalaskelma saadaan tehtyä kätevästi myös tulevaisuutta koskien sekä sen, että budjetoitu tase täsmää aina.

Kaikkiin Finadeckin ohjelmistoihin kuuluu vakiovarusteena työkalut toimiala- ja kilpailijavertailuun sekä arvonmääritykseen. Ohjelmistoihin sisäänrakennettu chat- ja tiedostojen jako -toiminnallisuus on suunniteltu helpottamaan yritysten ja tilitoimiston välistä taloutta sekä liiketoimintaa koskevaa viestintää.

Talouspäällikkömme auttaa sinua yrityksen tietojen analysoinnissa ja ohjaamisessa oikeaan suuntaan. Näin saamme paremman kannattavuuden ja lisää tulosta.